Aanbod

Persoonlijk

Ik werk enkel op afspraak, op die manier kan ik voor iedereen de nodige tijd nemen om vooraf praktische afspraken te maken en te luisteren welke uw verwachtingen zijn.
We nemen sowieso de tijd tot iedereen tevreden is.
Elke shoot krijgt van mij een persoonlijke invulling, eigen ideeën zijn welkom.

Thema's (zie portfolio)

Gekende mijlpalen: Zwangerschap, verjaardag, communie, lentefeest, verloving, huwelijk, ...
Iets minder gekende, maar minstens even fotogenieke momenten: Doop, sweet 16, jubileum, vrijgezellenactiviteit, tuin-straat-en andere feesten, ... of zomaar voor jezelf.
Als geschenk voor geboorte, verjaardag, valentijn (Shoot voor haar / nachtkast foto's voor hem of omgekeerd).
Uw eigen voorstellen tot feesten en foto's maken zijn natuurlijk ook mogelijk.

Locatie

Bij u thuis of op mijn adres (ik beschik over een zolder-studio en een grote wilde tuin).
Hou er rekening mee dat een shoot bij u thuis "wat drukte" met zich mee kan brengen : tijdens een leuke shoot wordt soms gevraagd om wat meubilair te verplaatsen, of de toelating om een tafel, stoel of zetel te "gebruiken" om vanuit de leukste hoek een kiekje te kunnen maken.
Op verplaatsing is het soms minder evident om technisch gezien "de perfecte" foto neer te zetten, maar deze foto's zijn doorgaans een stuk natuurlijker en charmanter.

Sfeer

Om de sfeer en de foto's extra leuk te maken voorzie ik een groot aanbod aan accessoires allerhande (samen vooraf te bespreken). Eigen ideeën zijn natuurlijk ook meer dan welkom !
Belangrijk is dat iedereen het zelf leuk vindt, zeker de kinderen. Kinderen voelen zich meestal beter op hun gemak in hun eigen omgeving, hetgeen de ouders een beetje relaxer maakt. Het enthousiasme van kinderen is meestal omgekeerd evenredig met het zondags gehalte van de outfit; een shoot in jeans en witte T-shirt is in dat geval veel leuker.
Baby's zijn op hun best net na hun "slaapje" en met een relatief vol maagje. U kent uw baby het beste, laat me bij het maken van de afspraak gerust weten wanneer het voor de baby het beste uitkomt. Heeft hij of zij net een slechte nacht gehad, of is de "dagplanning" om één of andere reden overhoop gehaald : geef me een seintje, we zoeken naar een oplossing

De nabewerking

De foto's worden zoveel mogelijk naar uw smaak bewerkt: zwart/wit, sepia, of andere effecten (eventueel aangepast aan uw interieur). Indien u specifieke zaken opmerkt in mijn portfolio die u bevallen, laat het mij gerust vooraf weten.
We houden van spontaan en natuurlijke foto's: bij de nabewerking behouden we daarom bewust zoveel mogelijk het originele karakter van de opname; kleine retouches van vlekjes en/of schrammetjes horen daarbij.