Glamour

Het perfecte ladies-event

Met een paar vriendinnen op glamourshoot, dit op een leuke ruime zolder vol accessoires met een knusse zetel, een streepje muziek en een bubbeltje. Een hele middag lang ligt de wereld aan je voeten met als resultaat een aantal prachtbeelden waar je nog jaren van nageniet.
Ons motto is : we zijn trots ons onszelf en we mogen gezien worden ! Wij doen niet aan "maatje 34 in die mate bijgewerkt dat zelfs je eigen lief je niet meer herkent". Reken maar : What you see is what you get !
De voorbeelden zijn gemaakt tijdens "super-fun-namiddagen" van vriendinnen en dames tussen ? en ? jaar en minimaal bijgewerkt ; een boost voor ieders zelfvertrouwen en dus een must dus voor ieder van ons !

Praktisch

De foto's worden genomen bij mij thuis of op een andere leuke locatie, vriendinnen-toeschouwsters zijn zeker toegelaten.
Ik zorg voor massa's accessoires, de gasten brengen outfit(s) en eventueel wat vriendinnen mee en een hapje en drankje zetten meteen de toon. Hilariteit verzekerd tijdens deze onvergeteljke middag of avond. Ideaal als cadeau voor verjaardag, verloving, vrijgezellenactiviteit of originele "ladies-event" of gewoon om jezelf eens te verwennen ...

Een shoot voor 1 persoon duurt ongeveer 2 uur : alle aandacht gaat natuurlijk naar het feestvarken. Bij shoots voor meerdere personen wordt de tijd gelijk verdeeld onder de deelneemsters. Tussendoor krijgt iedereen op die manier voldoende tijd om eventueel een andere outfit aan te trekken en wat bij te kletsen.

Vragen staat vrij

De meest schitterende foto's krijgen we op

Mogelijke extra's (vooraf te boeken!)

  • Kapper en/of Make-up
  • Een food-assortiment

Graag tijdig reserveren !

Glamourshoot Sfeerbeeld Glamourshoot Sfeerbeeld Glamourshoot Sfeerbeeld Glamourshoot Sfeerbeeld Glamourshoot Sfeerbeeld